Vinné klobásy jsou připraveny tradičně, dle prvorepublikové receptury (libové a tučné vepřové maso, zabijačková buchta, mléko z farmy, koření, veltlínské zelené (přívlastkové) víno z Moravy). Na Farmářském tržišti Kubáň budou klobásy ke koupi v sobotu 18. (i grilované jako občerstvení), v neděli 19., v úterý 21., ve středa 22. a ve čtvrtek 23. 12. 2010. Vánoční farmářské tržiště na Kubáni je v plném proudu. „Koupit můžete nespočet farmářských dobrot, mimo jiné nejrůznější sýry (kozí, kravské, ovčí), nakládané pochutiny, marmelády, zeleninu, jablka, sušené ovoce, ořechy, různé druhy pečiva, vánoční cukroví (to vše ve variantě z celozrnné mouky) a sladké vánoční pochutiny, čerstvá farmářská kuřátka, domácí vejce, zvěřinové uzeniny a zvěřinu, domácí kvalitní uzeniny od mnoha řezníků a uzenářů, maso hovězí, vepřové, králičí, kuřecí a krůtí, vánoční stromky z českých plantáží (jedličky, borovice, smrčky...), výrobky chráněných dílen, loutky, různé dárečky, med, čerstvé ovocné šťávy, adventní věnce, vánoční výzdoba, sušené květy, vánoční ozdoby, domácí brambůrky, čerstvé a chlazené ryby české i mořské, domácí koláče a frgály, české dorty, kvalitní víno a pivo, vynikající punč a svařák a mnoho dalšího," slibuje organizátor. Na Kubáni se také prodávají české vánoční stromky z jihočeské plantáže. 3 druhy jedlí, 2 druhy smrku a 1 druh borovice.